دانشگاه فردوسی مشهد، وبگاه شخصی محمد شیرازیان - انتشارات
PDF چاپ ایمیل

مقالات علمی در نشریه خارجی

• M. Shirazian and M.H. Farahi, "Optimal control strategy for a fully determined HIV model", Intelligent Control and Automation, 1, pp. 15-19, August 2010.
مقالات کامل در گزارش همایش ها
  • M. Shirazian and S. Effati, "Solving a class of nonlinear optimal control problems via a modified variational iteration method", 41-th Iranian International Conference on Mathematics, University of Urmia, Urmia, Iran, September 2010.
  • محمد شیرازیان و محمدهادی فراهی، “تخمین پارامترهای مدل پایه آلودگی با اچ آی وی و حل مدل کنترلی مربوط به آن”، دومین همایش ریاضیات و نظریه کنترل در پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مشهد، ایران، 1388.

• محمود محمودی، مرتضی اکبری و محمد شيرازيان، “کاربرد منطق فازی در ارزیابی جامع پایداری اجتماعی سکونتگاههای روستایی”، همایش ملی توسعه پایدار روستایی با تأکید بر بخش کشاورزی خراسان شمالی، بجنورد، ایران، شهریور 1389.

بهنگام کردن در دوشنبه ، ۲۰ دی ۱۳۸۹ ، ۲۱:۲۷